Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje augusti (mänsklig dumhet)

Mänsklig dumhet...

Skälen varierar år från år,

men dumheten består. 

(Inte minst min egen...)




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2016-08-03 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP