Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälligheter

Du råder inte över ditt liv
beslut under din resa
förändrar förutsättningarna
under den fortsatta livsresan
dyker då och tankar upp som
Tänk om.....






Fri vers av AA VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-04 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP