Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde augusti (grönare gräs)

Kan dra en nitlott 

glömma och gå vidare

 

drömma om grönare 

gräs på andra sidan?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-04 10:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ibland så:)
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP