Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här måste gå över nu

Det osagda tar sönder mig
men när jag har uttalat det tar allt slut
jag vill inte ha den äckliga smaken av gråt i munnen
näsan hela kroppen
det här måste gå över nu
kan jag inte få bli arg istället
för det är bättre att slå sönder dörrar än mig själv
krossa glas istället för min hjärna
men jag får inte välja
jag har ingen kontroll över mitt liv
och ingen har lärt mig att hantera detta




Fri vers av Ananas
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-04 22:55



Bookmark and Share


  Gin83
Otroligt starkt formulerat
Blir verkligen berörd

2017-01-29

  K.S. Sollenhag VIP
Bra formulerat, jag är inåtagerande och känner igen mig.
2017-01-16

    älskadflicka
Oj, så bra skrivet! Känner igen mig, vill också krossa glas istället för mig själv!
2016-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som går in i hjärtat som en tagg!
2016-08-05

  Dandelion

Du A,
...Mmm...
...hanterandet...
...vackert formulerat tycker ja...
D.
2016-08-04

  Den lilla tänkande
ojoj vad bekant :)
Bra textat
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas