Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femte augusti (väntar väntar)

väntar 

fortfarande 

väntar väntar 

passivt 

inget händer 

om man 

 

inte 

 

agerar...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2016-08-05 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP