Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikutri

 

 

förnuftet sa bra 

men känslan lät sig inte

lätt övertalas 

 

 

ett hallon smakar 

augusti på tungan

läppar omsluter

 

 

kyssen varar ej

förevigt, fukten av den

sakta dunstar bort

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 350 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-10-08 23:01



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Fint fångad flyktighet i de två sista haikusarna!!
"hallon smakar/ augusti på tungan" är ljuvligt sinnligt!
Och jag gillar den lätt ålderdomliga syntaxen i den första och tredje - ger dem en fin och allvarlig klang. Snyggt!
2016-10-13

  aol
Tycker om en fin haiku med just känslan som är det starkaste vi har ett förnuft som bara är ett täcke över djupet ,
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

prima donna