Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eken

Den ståtliga eken
står rakryggad
stolt
dess lövverk ger skugga
för människan

Den ståtliga eken
står för kontinuitet
fanns där innan
människan
inrättade en boning
och kommer att överleva dem
som bor där




Fri vers av AA VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-06 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP