Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döm mig inte förrän du inte erfarit det jag varit med om!


Heja Svenska folket!

___________________

Olika åsiker är alltid okej

så länge det gäller andra?

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-06 04:59



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Vet inte om jag är fel ute nu men det handlar kanske mycket om vad som är Politiskt Korrekt och inte Politiskt Korrekt.
Frågan är ju vem som sätter agendan i så fall.

Tänkvärda rader!
2016-08-07

  Valter Örn VIP
ecce homo
2016-08-07

    ej medlem längre
Typiskt människor.
2016-08-07

    ej medlem längre
Ibland är det skillnad och man undrar varför...
2016-08-06

  Maria Sundelin VIP
Det ligger sanning i det
Kramar
2016-08-06

    ej medlem längre
Där slog du huvudet på spiken min vän!
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP