Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olympiad

Nu inleds olympiaden i Rio
och hela världen samlas för att tävla
i olika idrottsgrenar.

Jag vill ha en olympiad för alla länder
där man tävlar i medmänsklighet
tävlingsgrenarna kan vara
uthållighet i fred
styrkelyft mot krig
höjdhopp i stöd till fattiga
längdhopp i kamp mot sjukdomar
och tiokamp i miljöåtgärder.

Meddelande till IOK:
Låt det bli nästa olympiad.

O.S.A.





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-06 10:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Det hade varit något att ägna energi åt, gott där.
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP