Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommartankar kan flyga lätt som moln, att se det vackra, att knyta ihop det man ser med det man känner..


Reser ser och anar

På tvärs igenom Sverige drar vi
surrar susar
över upplands slätter far vi
och upptill,  utan att vi det knappt förstått
Miyazakis  världars  ... molnslott efter molnslott
himlaskepp
sakta rör sig som en annan himlakropp
genom rymden skrider

glider

så är en poetsajt här i cyberrymden
tankefri

Någon öppnar luckor för sin fantasi
och någon stänger lite när en kraftig vind tar i
Någon säkrar luckor, någon målar, tjärar, hakar fast
och sedan
hissar segel, sagolika lakan
upp i vind
så många som behövs

och

Nya ord och tankar
strömmar till och från
Energier utav sällan kända mått
som behövs ibland för vackra slott

Någonstans emellan månar stjärnor
glider aniaran säkert fram
jag är med
och du och
du






Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-06 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP