Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjätte augusti (önskar så)

Vi har ingen relation 

du och jag vi har 

ingen relation ingen 

du och jag, du och jag 

vi har inte något gemensamt 

jag önskar önskar så 

att vi kunde få vara vi...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2016-08-06 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP