Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ger mig kraft?

Visst umgänge
ensamhet
naturen
bönen
men helst --- mina musikelever
och det arbete dom ger mig.

Jag kan inte leva utan att arbeta.

Men, jag skaffar mig arbete
varje dag, varje dag...

Välkommen sköna kväll...

Bohemen




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-06 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP