Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hyllning till Tage Danielsson


Bi-polarn och hens honung

Man bör vara lite galen
annars är man inte riktigt klok.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-07 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant så sant! Tack!
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP