Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åttonde augusti (rätt eller fel)

 

du

vill inget höra

jag

vill inget säga 

inget blir sagt 

 

ingen vet 

om det 

är 

rätt eller fel




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-08 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP