Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPPJERKA - haiku

Solsken av och till

hoppar snabbt mellan grå moln

regn i frånvaro




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-12 17:05



Bookmark and Share


  ULJO
Augusti som vanligt
2016-08-18

    ej medlem längre
Ännu en fin haiku från dig. "Regn i frånvaro" låter så himla bra!!
2016-08-12

  KattenKin VIP
Höstlik hoppjerka. Fin haiku.
2016-08-12

    ej medlem längre
Väder och vind härjar i en fin haiku.
2016-08-12

    Dan Myrbeck
Om meteorologer INTE säger var prognosen gäller, kan de nästan alltid få rätt!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP