Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VATTENBRIST -haiku

Torkade björklöv

regnar över gräsmatta

bränd i tidig död




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-12 17:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket passande haiku, även om förra dygnet bjöd på vanligt vatten i överflöd...
2016-08-19

  ULJO
Men med lite höstregn kommer grönskan åter

2016-08-18

    ej medlem längre
Fin haiku om torka. Sitter här och läser med regnet plaskande mot rutan.
2016-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Det är torrt, väldigt torrt påverkar allt.
Vi har haft bevattningsförbud länge, inte vattna trädgården, inte tvätta bilen inte fylla på i poolerna
En nyttig läxa om vattnets betydelse.
2016-08-12

    ej medlem längre
Höstens guldslantar...
2016-08-12

    Dan Myrbeck
Vatten är viktigt
som katten!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP