Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka

Kom tillbaka
är du snäll
Redan igår
allra helst
men senast imorgon

jag vill bara
skrika
att jag hatar dig
för att du försvann
säga att jag älskar dig
att jag saknar dig
att jag är vilse utan dig


allt jag har kvar
är allt jag behöver
allt du lärde mig
för jag skulle klara mig

men jag har
inte dig
för du lämna oss
alldeles för tidigt

och det gör så
jädrans helvetes ont
inifrån och ut





Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-08 19:56



Bookmark and Share


  ULJO
Jag förstår din sorg och melankoli. Har själv blivit änkeman för inte så länge sedan så jag förstår vad du går igenom
2016-09-08

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Sorg,saknad och vrede i fin poesi.
Hoppas DU kommer tillbaka.
Kram. TBG.
2016-08-10

  thyra
En sorg och saknad som griper tag i mig (läsaren). Jag känner tydligt frånvaron av den som lämnat, i dina ord!
2016-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om sorg och saknad!
2016-08-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
smärtsamt gripande
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP