Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden för din mun

det var längesedan
orden flödade fritt
men de ligger här
och väntar på den tid
då språket får möjlighet

att förändras
och den innebörd
jag sökt fått möjlighet
att komma fram

tiden är inte nu
men diskursen
den finns
kanske får
någon annan
uppleva den
någon som du

jag hoppas att vi
kan lägga grunden
nu när den 

behövs.

 




Fri vers (Fri form) av Sara Helen VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-09-21 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP