Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i allt, ensam

Bland
vardagsbestyr
finns jag
när jag inser
att jag är ensam
fast alla stolar
kring bordet
är upptagna

men allt 
jag känner
inför det
berör mig inte

Jag är fylld av
likgiltighet
precis som 
alla andra

Mitt i allt
men ändå 
ensam




Fri vers (Fri form) av Sara Helen VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-03-12 20:08



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Visst är det så! Vi är ensamma tillsammans! Lyckad typografi, också.
2021-08-18

  Monica Lindgren
Fint! Effektfullt att experimentera med det typografiska!
2021-05-10

  Monica Lindgren
Känslostarkt! Ett visst mått av likgiltighet måste man kanske ha för att klara tillvaron. Tror du inte?
2021-04-25

  morgonstjärna VIP
det är bättre vara ensam och fylla den med det som vi värderar högst än omge sig med människor som inte bryr sig.
2021-04-06

  Kajan VIP
En dikt där ensamhet ständigt är närvarande, väl beskriven.
2021-04-05

  thyra
Så bra du har fångat ensamhetskänslan och likgiltigheten. "Alla stolar är upptagna, men känslan finns ändå" Berörande och fint uttryckt!
2021-03-25

  Lars Hedlin
Stark och vemods sann!
2021-03-15

  Dennis Brinkeback VIP
Bra skrivet
Vemodigt
Tragiskt
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP