Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utmattad. krav. lyssnar någon?


Lyssna

jag skriker mig hes,
för öron som inte lyssnar.
Förklarar, förmedlar, 
och försöker en gång till.

Men ingen lyssnar.
Vill inte förstå att det jag
säger är inte så lätt 
att laga som man kan tro.

Som ett urladdat batteri,
som aldrig kommer upp
i de procent som krävs
för uppstart.

Står för alltid på omstart 
och jag glömmer alltjämt
Pin-koden för att 

få igång alla funktioner.




Fri vers (Fri form) av Sara Helen VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-15 12:17



Bookmark and Share


  thyra
Fint beskrivet!
2020-07-05

  morgonstjärna VIP
visst är det märkligt ingen förstår förrän någon annan de vägarna gått
det tar tid laga det som skadat är
ibland isarna ändå brista
själv lärt mig leva med det
det finns mycket att glädja sig åt
som man inte gett endaste tanke förut
då glömmer man sig själv

fin liknelse med batteriet
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP