Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wow, vilken förändring







Förut
låg jag alltid förtöjd vid bryggan
rädd för det okända


Nu
händer det ofta att jag kastar loss
ger mig ut på äventyr




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-08-09 11:04



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Härlig mognad och förändring!
2016-08-13

  Petter Wingren
Grattis. Bryggor är bra ibland, men ofta är faran större där än ute till havs.
2016-08-11

  Respons VIP
Det låter som ett klokt beslut!
2016-08-11

  KattenKin VIP
Mysiga visdomsord.
2016-08-11

  Eva Helene VIP
Inspirerande fint!
2016-08-10

  Klara Ord VIP
Ja bryggan tröttnar man på till slut!
2016-08-10

  M.Eta
Fint tecken på hur man lär sig att ta för sig.
2016-08-10

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt! Vilken bra metafor
för utveckling till en säker och
nyfiken människa.
2016-08-10

  ULJO
Ja man blir ju lite djärvare med åren och mer äventyrslysten.
2016-08-09

  Blomma-Stjärna VIP
- Go for it girl ;-) !
2016-08-09

  Heikki Hellman
Du tar ingen risk om du har lärt dig simma och har räddningsväst på!
2016-08-09

    ej medlem längre
6 välfyllda rader!
2016-08-09

    ej medlem längre
Att våga släppa taget och låta sig falla ger ny styrka och erfarenhet.
2016-08-09

  Maria Sundelin VIP
Låter som en bra förändring
Kramar
2016-08-09

  louisegirl
Härligt Marita
2016-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig livsbejakande text!
2016-08-09

  Sommarina VIP
Ha ha vad härligt. Ut på böljan bara... Segla är ju underbart.
2016-08-09

    Dan Myrbeck
Jag citerar något jag läst, ungefär:

Fartyg är säkrast i hamn
men byggda för havet.
2016-08-09

  WyS VIP
Låter underbart!

2016-08-09

  Niliboy
Ja, jag trivs hemma, men i fantasin hänger jag mig sagornas äventyr!
2016-08-09

    Thalia
Underbar förändring!
2016-08-09

  aol
Härlig text att bara släppa loss,
2016-08-09

    ej medlem längre
Visst är det spännande! Äventyret lockar!
2016-08-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst som det
ska va´, ut ska
man sig ta..
Hurra!.
2016-08-09

  StinaJ VIP
Livsbejakande text. Det gäller att uppleva livet innan man kan.
2016-08-09

  Poesia VIP
Härligt livsbejakande!

*applåd*
2016-08-09

    ej medlem längre
förlösande rader både bokstavligt o bildligt! Äventyret väntar, härligt uppfriskande... Tack.
2016-08-09

  Valter Örn VIP
Skepp ohoj
Livet leker
Redo för nya skoj
2016-08-09

  överlevaren VIP
Härlig skildring om då och nu!
2016-08-09

  Öknens Ros VIP
Hej o hå
Ut i det blå!
Mot nya äventyr!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP