Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På sjukhuset


VÄNTAN - haiku

I dödens väntrum

smärtsam golgatavandring

mot befrielse




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-10 17:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket träffsäker
beskrivning.
2016-08-11

  Petter Wingren
En av dina bästa haiku. Språket ligger naturligt i sin form. Den nakna verkligheten och spänningen med sin upplösning vilar lika chosefritt i sin myt. Trovärdigt.
2016-08-11

    ej medlem längre
Mycket fin haiku om den slutliga befrielsen från alla plågor.
2016-08-10

  Fem hjärtan VIP
Berörande Haiku som väcker tankar..!
2016-08-10

    ej medlem längre
den här texten väjer inte för det svåraste ämnet, döden. döden som befrielse... Starkt poem som känns långt in...! Tack.
2016-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Så tänker och känner jag.
2016-08-10

    ej medlem längre
Orden går rätt in i hjärtat.
2016-08-10

  Ponkla
Dystert bra känsla i denna!
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP