Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på sjukhuset


MASKHÅLLNING - haiku

Alla ansikten

går förbi med sjukdom dold

vill inte visa




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-10 17:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vi vågar väl visa mera nuförtiden,
men kanske kommer vissa saker alltid att vara skambelagda?
2016-08-11

    ej medlem längre
Skickligt fångad sjukhusstämning. Gillas mycket!
2016-08-10

  Fem hjärtan VIP
Stark och tankeväckande dikt.. Man önskar ibland att folk var lite öppnare mot varann.. Men inför okända förmår vi sällan..
2016-08-10

    ej medlem längre
vi är nordens japaner, sa någon, maskhållningen är en del av oss, men det kanske är allmänglobalt ändå, vem vill visa hur det är fatt? Realistiskt om en miljö som många måste fejsa dagligen!
2016-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag har prostataproblem.
2016-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det i många fall, inget som röjer det innersta!

2016-08-10

    ej medlem längre
Som ett galleri av livsöden levda i tysthet.
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP