Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nionde augusti (en fot i taget)

Tänkte skriva

jag ger upp, men 

vill inte stå stilla, 

vill framåt, 

förstår bara inte hur. 

 

En fot i taget? 

Åt vilket håll? 

Vart ligger framåt? 

 

Det är tyst och stilla 

runtomkring; 

ge mig en signal...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-09 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP