Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Jag såg och jag vände
Avskyn mot mig själv växte
Jag var så feg att jag inte vågade
Jag gick tillbaka dit
Dit där ingenting fungerade
Jag glömmer aldrig
Hur korkad och dum jag var
Som gick tillbaka till ingenting
Till det jag vill lämna
Har varken mod till att leva

Eller




Fri vers av PeppoZ
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-05-10 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PeppoZ
PeppoZ