Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita ögon

Om jag lyckas förmedla värken
i den tryckta broschyren
vore jag glad

i mina darrande händer
täckta i bleka bokstävers förslag
om vem jag är

Det är världens förlag
som har utformat dessa ord
om kallskuren kärlek

Men snälla jag vill ha musten av bly!
trampen i steg
såren saltet

Så när jag sträcker dig ark
hör du mig då

viskar regn








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-04 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP