Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte idag heller...

 

Ser mig i spegeln - nehe, ni vann inte idag heller
Jantelagens eko hörs långt borta
- Äsch, bryr mig inte om vad hon nu om gnäller
Min spegelbild bekräftar ännu en dag i eufori
Mina ögon ler ånyo och bryter ej ut i hysteri




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-10 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale