Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shaken syndrome från slott och kojor

 

Skakar om tärningarna i koppen
Rullar ut smärtfritt från kroppen
Räcker ut min tunga
till en blind klunga
Grimaserar med min nuna
Skriftar ödets runa
Sparkar vilt och slåss
Befriar mig från en koloss
Bryter upp lås och bojor
Shaken syndrome från slott och kojor
Hackar ner i min mixer - näringsdrink
Äckliga grönsaker från min sophink
Läs och begrunda mitt skådespel
Poeter är arenan där ni får ta del

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-10 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale