Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright : soligajag_1


Semestern rann iväg, ,

Semesterns sista dagar rann iväg som
ett rinnande vatten.
Klockan ringde redan vid fem snåret,
kroppen ville bara ligga kvar och mysa i den varma bädden.

Skynda dig nu!!Du har gäster som har väntat och väntat
på dessa delikatesser som bara DU kan baka.

Upp ur bädden och ställ dig i en iskall dusch så
vaknar hela lekamen till liv!

Slår på kaffepannan så piggnar jag till ytterligare.
Detta livselixir gör mig både alert och humöret gladare!

Kliver upp på hojen och trampar på som en virvelvind,
är framme på jobbet som jag faktiskt längtat till med.
Arbetskamrater och gästerna som gör din dag hel!

Nu är det dags att knåda degen och välkomna personalen
och gästerna!!
Livet leker!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-10 06:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Du får mig att tänka på min födelsedagstårta:

Jag blev så besviken, för den var inte alls lika god som annars, för den var gjord av annan personal än den "rätta"!
2016-08-11

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Härligt med en positiv livssyn.Lev i nuet,gläds
åt minnen. TBG.
2016-08-11

  Lindha W Gustavsson
Din positiva livssyn kommer tydligt fram i dina texter, och skänker glädje åt oss alla.
2016-08-11

  louisegirl
Härlig arbetsglädje ordar du fint om här...snyggt!
2016-08-10

    ej medlem längre
jag är benägen att hålla med föregående talare här, han sa det jag tänkte säga...Tack!
2016-08-10

  Valter Örn VIP
Vilken tillgång att kunna känna glädje i sitt arbete även efter att semestern slutat. Jag tror att många motvilligt kommer tillbaka till jobbet där de inte trivs.
2016-08-10

    ej medlem längre
Du skriver så fint och varmt om vardag och fest. Jag känner mig stärkt och värmd av dina tankar...tack!
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP