Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt men inte omöjligt






Vi gick hand i hand
i många år

du släppte taget
höll i en annans

ångrade dig
ville hålla min igen

svårt men inte omöjligt
vi går hand i hand




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-08-10 09:49



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Starkt att kunna förlåta och gå vidare.
2016-08-13

  StinaJ VIP
Kärlek, svek och förlåtelse. Kärleken tar många vägar.
2016-08-12

    Dan Myrbeck
Ja, sådana är Amors vägar -
hit och dit..
2016-08-11

  överlevaren VIP
Inre styrka!
2016-08-11

  Gunnel Eriksson VIP
Du berättar i klara, enkla ord.
Det är en svår konst.
2016-08-11

  Respons VIP
En dikt som lyckligtvis inte slutade i ett krasst avsnoppande.
2016-08-11

  KattenKin VIP
Fint att kunna gå vidare. Bra skrivet.
2016-08-11

  louisegirl
Fint förlåtande i en svår sits...
Bra förmedlat!
2016-08-10

  Niliboy
Förlåta å bedja är nog det bästa alternativet, särskilt om man har barn.
2016-08-10

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Sorg,kompromiss,tollerans,förlåtande,glädje.
Oavsett vilket så gläds jag över en fin dikt.
Kram TBG.
2016-08-10

  Maria Sundelin VIP
Det är en fin och svår sak att göra
Kramar
2016-08-10

  Eva Helene VIP
Ja, precis - "svårt men inte omöjligt"!
2016-08-10

    ej medlem längre
kul att ni blev ihop igen.
2016-08-10

  Solstrale VIP
Fint och fullt av hopp!
2016-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Blir berörd i själen, av din dikt! Stort att förlåta och gå vidare tillsammans.
2016-08-10

    ej medlem längre
kort, varje ord blir viktigt här, slutet drabbar en...man blir förvånad, glad, och glad igen över att man läste... Finfin! tack.
2016-08-10

  aol
Kram förlåta är så stort, så bra skrivet ,
Och igenkännande,
2016-08-10

    ej medlem längre
Att ta nya tag och se livet ur nytt perspektiv är förlåtelsens välsignelse.
2016-08-10

    ej medlem längre
Att förlåta är stort, inte alla klarar det. Bara den som ser längre än till sig själv.
2016-08-10

  Zandor
som gunde brukar säga...;-)
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP