Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elfte augusti (glittrar stjärnorna)

Är linjen död, eller kan du höra 

min saknad genom rymden? 

 

Susar det mellan dina mörka granar,

glittrar stjärnorna som längtande ögon? 

 

Kan du känna värmen från en sökande hand?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-11 15:21



Bookmark and Share


  J-M
Fin ton i dikten. Enkel och fint utförd.
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP