Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot: Privat bild över Vätterns strand - Jönköping 2014


aint missing me at all...

 

***

You aint missing me at all, aint missing me so much. As the winter comes with coldness, several hours of dark days and nights. You all are walking from me, leaving me behind. Not caring the tears that are falling down. Oh, if you could feel the sadness that has become. You all are to blame with closed eyes and no shame. You aint missing me at all, aint missing me at all...

***

 

Fotot: Privat bild över Vätterns strand - Jönköping 2014 (belagd med filter från mobilapp). Fotot är taget strax innan regnet kom, och innan åskan började att mullra och blixtskenen lös upp himmeln. Den blåa sommarhimmeln ändrade snabbt färg till grått, och solen "gick" och gömde sig när vind och blåst började ta fart. 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-12 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale