Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riding Solo - Yelling YOLO

 

Retar och stör
Åh, fy fan vilken odör
I´m made of steal
with lots of sex-appeal
Riding Solo
Yelling YOLO
That´s my kind of deal
Eagles fly alone
Free space in my zone
I´m not a pigeon
in a flock
That´s not my kind of rock
I´m riding Solo
Yelling YOLO
I got my shit together
And anyone who ever
Skiter väl i om du subtrahera
För jag kommer växa mig stark
och i turbo multiplicera

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-12 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale