Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening III

Livets mening är den rening av kärlekens förening
som skapar tillräcklig försening av våldets förorening




Övriga genrer (Aforism) av Respons VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-12 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP