Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salvia

Jag skall lägga mig ned
dra ett täcke av jord
över kroppen

Sen skall jag vänta i tusentals år
på att väntan skall gå över

Här nere är allt så lugnt och tyst
Hos dig blåser vinden bort

Jag drar ett täcke av lugn
över min svultna kropp

Du är min väntan
min tröst
min glädje
mitt hopp

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-10 00:03



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Likt en fridfull begravning?! Som en befrielse, trots närmast evig väntan...
2024-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Ett sådant täcke borde alla ha.
2024-04-10

  Mats Edin VIP
Gillar
Särskilt ett täcke av lugn
2024-04-10

  alicja lappalainen VIP
"Jag skall lägga mig ned
dra ett täcke av jord"

en vacker formulering
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP