Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ande tag


men ska det vara så svårt det här livet

kamp från första andetaget

smärta och rädsla

ångest och vanmakt

ska det sedan omslutas av mörkaste mörker

ett ingenting

inte ljus i slutet av tunneln

inga stjärnor på himlen

då vill jag istället låtsas som

att för varje andetag

närmar vi oss det ljusaste ljuset inom

innan avgrundsdjupet


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-12 16:11



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En mycket mörk dikt som i mitt sinne dök upp...

Man nästan blir lite skakad rädd..men det ljusa är ju tufft i livet och det ljusa tuffa kommer där precis innan avgrundsdjupet...så det ljusar upp och blir grund djup av det som skulle varit djupt!


2016-08-14

    ej medlem längre
Förhoppningsvis låter vi ljuset bära över avgrundsdjupet...
2016-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Ljuset, jaa!!!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP