Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google


Kär och galen

Förälskens första kyss och du går
på moln som i en saga av rosa skimmer.

Inget alls kan få dig att sluta drömma,
du befinner dig i en värld av blomster och lycka
som inte går att beskriva i ord.

När jag såg dig första gången smalt jag som
ett rinnande ljus.
Dina ögon brann av liv och lust.

Mitt hjärta tar mig till oändliga höjder ,
jag kan inte stoppa mig själv och mina känslor flödar
över av kärlek till dig.

Men kärleken har ett pris som ej gick att rädda.
Vill så gärna dig väl och önskar dig lycka till min
kära.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-12 17:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken har många sidor och det går inte alltid som man vill...fin text...
2016-08-19

    Dan Myrbeck
Bra berättat, men synd med hindret på slutet!
2016-08-15

  M:tin
Fin!!!!!!
2016-08-14

  Lindha W Gustavsson
En vacker dikt som beskriver blandade känslor uttryckt i underbara ord - från djupet av ditt hjärta.
2016-08-14

  Valter Örn VIP
Det finns förbehåll och hinder i en vacker kärlek och då får man i alla fal glädjas åt minnet för det som var.
Fint diktat !
2016-08-13

  Angel of love
Ja texten strålar vemod, men väldigt bra skriven text.
2016-08-13

  louisegirl
Vemodsvackert skrivet
2016-08-12

  Henning Hson
Skimrande vackert men ett nobelt slut...
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP