Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är annars väldigt snäll ...


TUPPJUCK

 

Ilskan

fräser och bubblar

som svart tjära

 

djävla bildårar

som kör för fort

 

vid stoppljuset

gasar jag

 

för att kväsa

en kepsklädd kille

 

med en svart Audi,

förstås

 

jag kommer iväg

först

 

skrattar hysteriskt

av skadeglädje

 

där fick du!!

 

stressar in i P-huset

och parkerar

 

ett snabbt ärende

ska uträttas

 

lång kö vid automaten

den är trasig

 

den satans automaten

är trasig!!

 

försöker ringa

och betala

 

det går inte!!

 

skriver en ilsken lapp

sätter på vindrutan

 

ge mig för helvete

inga böter!!

 

ilskan sjuder

kokpunkten är nådd

 

lider jag av

en outredd diagnos?

 

vad i helvete

är det frågan om,

 

är det livet?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-08-17 16:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sådana dagar kan drabba vem som helst...då får man skriva av sig...bra med den feta stilen på bokstäverna, då känner man ilskan mer...
2016-08-19

  Petter Wingren
Skön självironi.
2016-08-18

  M.Eta
Ibland blir det bara för mycket, då är det lätt att det rinner över! Måste få vara tillåtet!
2016-08-18

    ej medlem längre
Frustrationen och ilskan när man har en sån där dag. Du beskriver det så BRA!!
2016-08-18

  Valter Örn VIP
Bara en av livets ytterligare förbannelser som kan drabba oss ....
2016-08-18

    ej medlem längre
vad är det ungdomarna säger nuför tiden; that's life... gott att poetissan fick det ur sig, alltid bra...
2016-08-17

  KattenKin VIP
Falling down, händer de flesta - skönt att få utlopp!
2016-08-17

  ULJO
Förstår dig helt hållet
2016-08-17

  Onomatoprofet VIP
Det kanske va bra att det inte fanns en lapplisa i närheten för då hade hon fått höra skulle jag tro
2016-08-17

  Marita Ohlquist VIP
En del av livet, ja!
Inte konstigt att man tappar humöret ibland, det är fullt normalt.
2016-08-17

    Dan Myrbeck
Ibland behöver man skrika
och INTE ge vika!!!
2016-08-17

    Sefarge VIP
"Urban nevros"
Flytta ut till en
Avkrok,kör i ca.
60Km.i timmen
Glöm sedan att
blinka vid sväng.
Och andra svär
Ve o förbannelse
över lantlollan
som Tokdårar!
Skämt åsido
Kul nervskriftat!
:)



2016-08-17

  Marianne Räf
Bra rutet ! Inget fel i å va arg, det är
jag också, ibland, som du kanske vet.
2016-08-17

    ej medlem längre
Befriande utbrott!
2016-08-17

    Jag är fan större än Sartre
Ja, för fan, det är därför jag hellre lämnar bilen hemma och cyklar. Då behöver jag inte bry mig så mycket liksom. Jag menar; blir jag påkörd är det ändå bilistens fel. Det är trygghet det.
2016-08-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja för fan!
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP