Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioriteringars viktighet

 

Ett frö som sås i jorden,
kan ej gro och växa uti prakt
I avsaknad av omvårdnad,
livet släcks av avstånd
Vissnar av tid som 
prioriterats i otakt

 

Bildkälla:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/37/a6/1b/37a61b1794811071bb09918019955cc6.jpg

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-13 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale