Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nystart


Genom dimman

_______________________________________

Om jag bara tar ett steg framåt genom dimman

den leende horisonten och skriken bortom skuggorna

Kanske finns det en ny början?

 

Genom att befästa sanningen i minnet på riktigt?

Fästa blicken vid gravstenar och dunkla sorger

Spatsera genom barndomsgränder

 

Tända ljus efter ljus, se dem brinna ut

Gå igenom sorgerna i verkligheten?

För att sedan aldrig mer återvända dit

_______________________________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-15 04:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja, bearbeta och omfamna sitt inre barn och gå vidare som den man vill vara. Fin text.
2016-08-16

  WyS VIP
Allt har sin tid. Vissa lever på ytan medan andra vågar sig under och jobbar på djupet. Rädslan för att drunkna övervinns av styrkan som ökar för varje kallsup!

2016-08-16

  Maria Sundelin VIP
Låter kallt
Kramar
2016-08-15

    ej medlem längre
Vemodigt, men kanske lyser det ett litet hopp genom allt mörkret!
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP