Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKILDA VÄRLDAR - haiku

Rofyllda vågor

i sommarens skymningsljus

inombords vågsvall

 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-16 17:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra haiku!
2016-08-17

    Dan Myrbeck
Kontrasten
fint fångad.
2016-08-17

    ej medlem längre
Känslorna inombords syns inte alltid på ytan...
2016-08-17

    ej medlem längre
Rofylldheten möter den inre oron. Du är så fantastiskt bra på att få med mycket innehåll i en haiku. Applåder!
2016-08-16

    ej medlem längre
kontrasterna, i denna 17staving, slår mot varandra, just där de smäller ihop, bildas strömmen som lyfter raderna..
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP