Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELEGI - tanka

Nattens Drottning blek

dold bak svart mantilj i spets

sjunger sorgesång

för ödesdiger kärlek

mörk som nattens avgrundsdjup




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-08-18 16:43



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Svart och spännande, mystik med fint flyt!
2016-08-21

  Marianne Räf
Mörker å ljus i en poetisk mix.
2016-08-19

    ej medlem längre
Tidlöst och vackert skaldat.
2016-08-18

  Petter Wingren
Sagans språkdräkt ger klädnad åt själens smärtsamma kroppsång
2016-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka, stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2016-08-18

  Blomma-Stjärna VIP
eggande, fantasiväckande...
2016-08-18

    ej medlem längre
Dramatiskt och mycket vackert.
2016-08-18

    ej medlem längre
vackert vackert och i plåten ristat, bläcktung som natten själv, men med Drottningens hemlighetsfulla sken framsipprande genom den där mycket tjusiga mantiljen...tack!! Öronmärks härmed:)
2016-08-18

    Dan Myrbeck
Fin! Har den någon t ex aktuell,
metaforisk tolkning?
2016-08-18

    ej medlem längre
En vackert skriven tanka klädd i svart
2016-08-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
innehållsrik text, possibla åtydningar dyker upp!
2016-08-18

    Jag är fan större än Sartre
Innehållsrik bild, ger möjlighet till tankar.
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP