Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig sprickor av ljus


så många slutna händer

bortvända ansikten

blundande ögon


jag har gått igenom

jag har brunnit

jag finns ännu


men händerna är knutna

nollställda ansikten

oseende ögon


kanske att jag 

från början

valde fel väg


jag kom ifrån de mina

de som såg mig

de som ville detsamma


som kunde mitt språk

liksom jag kunde deras

åh så jag saknar


den jag var

när jag fick tillbaka

av det jag gav










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-15 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP