Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du - skriver in

 

 

 

 

det finns de

som

 

säger

att jag inte skall sluta

skriva

 

 

mina drömmar

att drömmar sker genom innerlig

skrift

 

 

 

ur hjärtat

 

 

så rördes sanden

jag virvlade

 

landade

 

 

högt upp på ett berg

 

 

 

 

ett rede

höljde mig

 

 

så konstfullt

flätade fingerblad

lockande

 

 

 

med knoppar

 

 

knopparna

älskade

bär din doft

 

 

du skriver in i mina ögon

fresker i regnbågstoner

kalken brann

 

 

renade hudens brustna åder

 

 

du

skriver

tystnad

 

 

 

din ögonlins sluter om min andning

 

 

du

stänkte drömmar

 

i mina ögon

 

 

mina vingar

trodde sig kunna flyga

 

 

så hårt

föll jag

 

 

fjädrar

yr runt mig

 

 

i moln med röda droppar

 

 

jag viskar

älskade

 

rubiner

ser du

 

rubiners blodfäste




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 229 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-15 17:39



Bookmark and Share


  aol
Magiskt berörande skaldat,
2016-08-15

  Goraxy 89 Orion VIP
De sista stroferna i din beaktansvärda dikt - de med röda droppar och rubiner! Varför blir jag som förhäxad bara jag tänker (ser framför mig) en rubin? Måste vara min sten av nån anledning. Tack igen för tankar din dikt väcker hos mig.
2016-08-15

  Katinka VIP
Glimrande vackert. Magiskt.
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser