Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 timmars resa, cykel.tåg och buss att komma till mitt kraftställe vid havet. Efter 2-3 timmars nåd av påfyllning och ro. 2 timmars resa hem. Är så glad att jag kan ta mig dit. Är så stolt att jag ger mig detta stora.


Havet vaggar till ro



liten vit fjäder
i strandkanten

öppnar skirhet
skörhetens styrka

litet vitt snäckskal
skyddar
mjukt innuti

glittrande pärlor
ögats skatt

havet vaggar
till ro




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-15 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow villen dikt!!!! <3
2017-01-22

  Karina"Kia"
Kvitter glitter att vara där på strand..känna,önska att livets skydd till allt finns och finner strand!

Kraft och ödmjukt skrivet vackert imponerande i känslan!
2016-08-22

  Bo Himmelsbåge
Vackert om havsstrandens vederkvickelse, skönhet o styrka...!
2016-08-17

    Dan Myrbeck
Fint fångat, skulle gärna vilja se
foton därifrån!
2016-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text om stranden och havet!
Förmedlar glädje, lugn och harmoni.
2016-08-16

  Blomma-Stjärna VIP
skir och stark
glittrande, vaggande
till ro
- tack!
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP