Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramdags

_________________

Varför är denna värld

så fruktansvärt ytlig?

Vissa personer har visst

en tvättsvamp till hjärna!

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-08-16 05:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tack för era intressanta tolkningar!
2016-09-07

  Zandor
i bästa fall ja...
2016-08-22

  ULJO
ja att det ska vara så svårt att släppa körleken fri
2016-08-18

  petter rost
När det gäller vissa individer tycker jag din undran är en förolämpning mot tvättsvampen!
2016-08-17

  Annie b'larsson VIP
Det tycker jag var lite elakt.
2016-08-17

  Peter G VIP
det är tidsandan! Hinner tyvärr inte skriva mer!;)

kram!
2016-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, den frågan är helt befogad! Man undrar!
2016-08-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
så är det!:)

kram
2016-08-16

  Maria Sundelin VIP
Kramar
2016-08-16

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2016-08-16

    ej medlem längre
Vi är så stressade, så drivna att prestera mer och mer. Många är på gränsen till vad de klarar när kraven tar all energi.
2016-08-16

    ej medlem längre
eller bara en murkla:)
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP