Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Pyttans ABC', har inspirerat i affischens form, hos en vän och vägg.


L som i Lagom




L - Lagom är det du begär
blott som mitt emellan du är
liksom väldig samtidigt liten
gullig som få men ändå i skiten




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-16 21:51



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Väldigt lagom ordat, lo! Ultimat balanserad...?
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP