Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEKÄNNELSESKRIFT

 

Jag

är beroende

 

av ord

 

dess smärtstillande

verkan

 

lugnande när ilskan

domderar

 

uppåttjack till lust

och längtan

 

rogivande

när dagen slocknar

 

och pennan har gjort

sitt dagsverke

 

boken faller

ur mina händer

 

orden skriver bilder

i drömmen




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-08-20 17:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En känsla man känner igen...så bra uttryckt...
2016-08-27

    Dan Myrbeck
Det finns ord för allt,
även för det ordlösa.
2016-08-22

  Rise Little One
Känner igen mig genom din kloka upplysning!
2016-08-21

  KattenKin VIP
Så fint, och vilken igenkänning!
2016-08-21

  M.Eta
" Orden skriver bilder i drömmen" va' fint!
2016-08-21

    ej medlem längre
ansluter mig till de beroendes ystra skara...kan bara skriva under på det som poetissan här uttalar i sin text. Tack.
2016-08-21

  Fem hjärtan VIP
Ja utan orden är vi ingenting och det är lätt att bli beroende ... :-)
2016-08-21

  M M Mannheim VIP
Ja, utan ord ingen bekännelse!
2016-08-20

  Valter Örn VIP
Så träffande diktat om vårt ordberoende och ordens verkan på oss, men också om orden som är beroende av oss genom att nyttja våra hjärnor i drömmen. Hjärnan bearbetar och fortsätter diktandet.
2016-08-20

  Marianne Räf
Bravo ! Sådär ÄR det !
De smärtstillande orden
är bäst, tycker jag---

2016-08-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
känner detsamma:)!

snyggt
2016-08-20

    ej medlem längre
Ordens betydelse ropar i din fina text.
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP