Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina - fötter

 

 

 

 

 

lägger

mitt ansikte

 

 

i detta avtryck

i mossan steg dina fötter

 

 

sjönk

steg

sjönk

steg

 

 

mitt ansikte lägger jag

 

 

i denna grund

 

av

 

 

svalkar mina ögon

i skymningsdagg

 

kanske är

detta

 

 

din smekande

hand

 

 

hör

 

spindel spinna tråd

ur himlar

 

 

täcker markens huttrande hud

 

 

endast här

kan jag

 

 

andas




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-17 16:37



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Starkt ! I beprövad stil - Man kan läsa om och om igen och det framkallar alltid nya blder!!!

TACK
2016-08-17

    ej medlem längre
Underbart som vanligt!
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser