Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nittonde augusti (har aldrig varit)

Svartsjuka vet jag inte 

vad det är 

hur skulle jag kunna;

 

har aldrig varit den första kvinnan. 

 

Borde jag vara, men nej 

det skulle ha kunnat 

vara så mycket värre, jag är 

tacksam för det jag fick.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2016-08-19 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP